top of page

3D virtuális séta

Képernyőfotó 2022-03-21 - 10.40.41.png

Felhasználói élmény

Interaktív megoldásainknak köszönhetően virtuális látogatóit valódi felhasználói élményben részesítheti.

Tekintse meg közelmúltban készült virtuális sétáinkat!

Az interaktív séták a nyitóképre történő kattintásra elindulnak.

Jagicza Patrícia: Blank Space

A Nagyházi Contemporary számára készített virtuális sétában egy kortárs fiatal alkotó, Jagicza Patrícia önálló kiállítása tekinthető meg. A virtuális séta jó példa arra, hogy ezt a megjelenítési módot kisebb intézmények, kereskedelmi galériák is használhatják kiállításaik magasfokú dokumentálására és reprezentálására.

Kloáka, kanális, klozet – kis dolgok és nagy változások

A Kiscelli Múzeum virtuális sétájának látogatói Budapest csatornázásának kultúrtörténetével kapcsolatos ismereteiket bővíthetik. A nem hétköznapi témájú kiállítás különleges interaktív megoldásokkal egészül ki úgy, mint az irányított hangeffektek, rejtett "fx" effektek valamint sétába ágyazott videók megjelenítése.

Tabula rasa. - Károlyi Zsigmond és a "monokróm festőosztály"

A GODOT Kortárs Művészeti Intézet Tabula Rasa című kiállításán a Magyar Képzőművészeti Főiskola „legendás” monokróm festő osztály történetét mutatja be, az osztály tanárainak és a hallgatók válogatott alkotásain keresztül. Az általunk készített műtárgy-reprodukcióknak köszönhetően minden műtárgy külön-külön is megtekinthető.

Magyar Keletkutatók

A Magyar Tudományos Akadémia számára készített kétnyelvű virtuális sétában a látogatók az akadémia két kiemelkedő tagjának, Kőrösi Csoma Sándor valamint Goldziher Ignác munkásságával ismerkedhetnek meg a Könyvtár és Információs Központ Keleti Gyűjteménye által őrzött ritka dokumentumokon keresztül.

Design Without Borders kiállítás 2022

A közel két évtizedes múltú, nagyszabású, nemzetközi designkiállításnak 2022-ben a Kiscelli Múzeum templomtere adott otthont. A Design Without Borders-nek köszönhetően 16 európai országból több, mint 150 alkotó munkája volt megtekinthető a kiállítás keretében.

Lee Dae Sung: Egy eltűnő sziget partján

Lee Dae Sung dokumentarista fotográfus az éghajlatváltozás, ezen belül is a tengerszint-emelkedés veszélyeire hívja fel a figyelmet a Budapest Fotófesztivál keretében megrendezett online kiállításán, amelynek a budapesti Koreai Kulturális Központ adott otthont.

Hétköznapi Hiánycikkek

A környezeti igazságosság szemléletével kutatásokat, szakpolitikai elemzéseket és koncepciókat készítő, valamint érdekképviseleti, oktatási és társadalmi érzékenyítést célzó művészeti tevékenységeket végző PAD Alapítvány Hétköznapi Hiánycikkek című kiállításának virtuális sétájába számos interaktív elemet építettünk be.

A Sors a nagy játékos – Kazanlár Ámin Emil miniatúrafestészete

Kazanlár Emil képi világa teljesen eltér a magyar és nyugat-európai festészeti hagyományoktól. A magyar képzőművészeti palettának a legkülönbözőbb kultúrákat, vallásokat, az "Ezeregyéjszaka meséit" az ősi magyar mítoszokkal ötvöző színfoltja. A Műcsarnok számára készített virtuális sétán ezen alkotások köszönnek vissza.

Néhány ok amiért megéri velünk dolgozni:

stalker_edited.jpg

Az egyéni megoldások hívei vagyunk

Szemben sok más virtuális séta készítővel, mi  a legkorszerűbb technikával dolgozunk, amelynek minden fázisát mi felügyeljük. Ilyen módon lehetőségünk van a séta szempontjából minden meghatározó részletet személyre szabni, és ezzel minőségben felülmúlni a hazai kínálatot. Minden esetben a partnereinkkel közösen mérlegelve hozzuk meg a döntéseket, így mi nem egy előre legyártott template-et adunk át, hanem minden esetben egy egyedi, élettel teli, színvonalas végeredményt.
bottom of page