top of page
pexels-olya-kobruseva-5428836.jpg

Gyakran Ismételt Kérdések

MENNYI IDEIG TART EGY VIRTUÁLIS SÉTA ELŐÁLLÍTÁSA?

A 3D virtuális séták felvételkészítési és tartalomfejlesztési idejét meghatározza a megjeleníteni kívánt helyszín mérete, a téma részletgazdagsága, valamint az interaktivitás mértéke.  Sétáink fejlesztése a felvétel-készítéstől az átadásig jellemzően 3 nap és 2 hét közötti időt vesz igénybe.

MIÉRT NINCSENEK ÁRAK RENDELVE A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ?

Nálunk minden megrendelést megelőz egy egyedi árajánlat készítése. A virtuális séták árazásánál az igényelt nézőpontok mennyisége, míg műtárgy-reprodukció megrendelése esetén a dokumentálásra kijelölt műtárgyak mennyisége a legmeghatározóbb. Minden esetben igyekszünk partnerünk finanszírozási lehetőségeit felmérni és annak megfelelően optimalizálni a szolgáltatást és annak díját is. A szolgáltatás egyszeri díján felül megrendelőink további tartós tárolási és megjelenítési módok közül választhatnak.

MIT TÉVŐ LEGYEK HA MONITOROMON MÁSHOGY JELENNEK MEG A SZÍNEK?

Gyakori probléma, hogy nem fotó-és grafikai célokra gyártott monitorokat használnak olyan intézményekben, ahol mindennapos a digitális képekkel történő munka. Igény esetén partnereink számára díjmentesen színhelyesre kalibráljuk a kijelzőiket annak érdekében, hogy a közös munka még zökkenőmentesebb legyen, és hogy az intézmény minden további digitális-média megjelenítését is segítse.

bottom of page